PTT 1. Lig-Kendi Sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 Mağlup OlanManisaspor, Bu Sezon Iç Sahada Ilk Mağlubiyetini Aldı

PTT 1. Lig'de, kendi sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Manisaspor, bu sezon iç sahada ilk mağlubiyetini aldı.

PTT 1. Lig'de, kendi sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Manisaspor, bu sezon iç sahada ilk mağlubiyetini aldı.

Ligde, Torku Konyaspor maçına kadar iç sahada yenilgisi bulunmayan Manisaspor, dünkü karşılaşmada ilk dakika içinde bulduğu golle 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla evindeki 8. maçında ilk yenilgisini alan Manisaspor, puan sıralamasında ikinci sıradaki yerini de kaptırdı.

-Kahe'nin golü bu kez yetmedi-

Manisaspor, ligde Torku Konyaspor maçına kadar ilk golü attığı 9 maçta, 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Ege temsilcisi, Kahe ile maçtaki ilk golü bulmasına karşın, Torku Konyaspor önünde sahadan bu kez puansız ayrıldı.

Reklam
Reklam

Ligdeki 8. golüne ulaşan Kahe'nin, Torku Konyaspor maçına kadar gol attığı her karşılaşmadan puan çıkartan Manisaspor'a bu kez Brezilyalı futbolcunun golü yetmedi.

Bu arada, Ege temsilcisi, gelecek hafta Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra ilk devrenin son maçında Adanaspor'u konuk edecek.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: