Ptt 172. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümü Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde de düzenlenen törenle kutlandıPTT Çerkezköy Şube Müdür...

PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümü Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde de düzenlenen törenle kutlandı

PTT Çerkezköy Şube Müdür Vekili İbrahim Zorlu, şube çalışanları Emel Yaşar Ettin ve Yaşar Çelik ile birlikte Atatürk anıtına çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından kısa bir konuşma yapan İbrahim Zorlu, “hedefimiz müşteri memnuniyeti ve daha kaliteli hizmettir. Tüm PTT personellerinin yıldönümünü kutlu olsun” dedi.

Kuruluş yıldönümü etkilikleri çerçevesinde ayrıca İbrahim Zorlu beraberinde Emel Yaşar Ettin ile Yaşar Çelik, Çerkezköy Kaymakamlığına vekalet eden Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’i ziyaret ettiler. Ziyarette İbrahim Zorlu, PTT’nin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Reklam
Reklam

PTT Çerkezköy Şubesi çalışanları son olarak Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Etkinlikler kapsamında ayrıca PTT Çerkezköy Şubesi’nde dün işlem yapan 172’nci müşteriye PTT logolu tişört hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: