PTT 173 Yaşında

 PTT Burdur Başmüdür Vekili Mehmet Koçer ve beraberindeki heyet, PTT Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Burdur Valisi Nurettin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

PTT Burdur Başmüdür Vekili Mehmet Koçer ve beraberindeki heyet, PTT Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Burdur Valisi Nurettin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Vali Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, PTT'nin Türkiye Cumhuriyeti tarihine ve öncesine tanıklık ettiğini söyledi. PTT'nin, herkesin hayatında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Yılmaz, uzakta olan tanıdıklar ve akrabalarla iletişimin yıllarca PTT tarafından sağlandığını kaydetti. Yılmaz, teknolojinin ve teknolojik iletişimin çok önemli olduğunu ifade ederek, PTT çalışanlarına yeni çalışmalarında başarı diledi. PTT Burdur Başmüdür Vekili Mehmet Koçer ise PTT'nin posta ve telgraf teşkilatı olarak 23 Ekim 1840 yılında kurulduğunu ve o tarihten bu yana hizmet verdiğini hatırlattı. Koçer, "PTT Teşkilatı’nın 173'üncü yılını kutlamaktan onur duyuyoruz" dedi. Koçer, yeni pul çeşitlerinden oluşan kitapçığı da ziyaret sırasında Vali Yılmaz'a hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: