PTT Başmüdürü Coşkun: "Reklamlarınızı kişisel pullarla yapın"

PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun, firmaların reklamlarını kişisel pullarla yapması önerisinde bulundu.

PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun, firmaların reklamlarını kişisel pullarla yapması önerisinde bulundu.

Coşkun, PTT'nin 2005 yılından bu yana kişisel pul bastırdığını, uygulamanın gün geçtikçe daha çok ilgi çektiğini belirtti.

Belirli bir olayı anmak, kuruluş yıl dönümünü kutlamak, ticari bir ürününün tanıtımını yapmak, doğum günü veya mezuniyet gibi etkinlikleri kalıcı hale getirmek isteyenlerin kişisel pul bastırabileceklerini belirten Coşkun, şöyle konuştu: "Bu uygulama gün geçtikçe daha çok ilgi görüyor. İsteyen firma veya vatandaşımız bize başvurarak en az 100 adet olmak üzere bu pullardan bastırabilir. Yasalara ve ahlaka aykırı olmamak üzere istenilen resim ve ibareler bu pullar üzerinde alabilir. Bin adete kadar olan siparişlerde pul bedeli 0.90 lira. Bu güne kadar 50 civarında kişi veya firma bu pullardan bastırdı. İsteyenlere basılan pulların tamamını veriyoruz. Arzu edenlere ise ülkemizin dört bir yanındaki PTT şubelerinde kullanılmak üzere bu pulları gönderiyoruz. Pullar aracılığıyla kişiler reklamlarını bütün dünyaya duyurma imkanı buluyorlar. Reklamlarınızı kişisel pullarla yapın."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz