PTT binaları yenileniyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, yaptıkları açıklama da, Gümüşhane’nin bir bütün halinde ilerlemesi ve gelişmesi için gece gündüz memleket sevdası ile çalışmaya devam etikklerini söyledi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri yoğun çalışmalarının sonucunda da hemşehrilerine müjdeler vermeye devam ediyor.

Son olarak PTT Genel Müdürü Osman Tural ile yapılan görüşmelerin sonucunda Gümüşhane eski, Kürtün ve Köse PTT’lerinin yenilenmesi için çalışmaların başlatıldığını ifade eden Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, çağın modern imkanları ile restore edilecek olan PTT binalarının Gümüşhane’de her hizmetin en iyisini layık hemşehrilerinin daha modern ortamlarda iş ve işlemlerini yapmalarına olanak sağlayacağını belirttiler.

Reklam
Reklam

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri açıklamalarında, Gümüşhane merkezdeki eski PTT binasında da yenilenerek PTT Kargo konseptine dönüştürüleceğini, Kürtün ve Köse ilçelerimizde de PTT binaların baştan sona yenilenerek ihtiyaçlara daha kolay ve rahat ulaşılabilecek bir ortam hazırlanacağını belirterek, Gümüşhane’nin tüm talepleri ile yakından ilgilenmeye ve her şeyin en iyisine layık hemşehrilerinin refahının artması için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz