PTT Çalışanlarından Yeni Kanun Tasarısına Tepki

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Haber Sen ile KESK’e bağlı Haber Sen Samsun Şubesi üyeleri,...

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Haber Sen ile KESK’e bağlı Haber Sen Samsun Şubesi üyeleri, TBMM’ye sunulan PTT Kanunu Tasarısı’na tepki gösterdi.

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Haber Sen ile KESK’e bağlı Haber Sen Samsun Şubesi üyeleri, TBMM’ye sunulan PTT Kanunu Tasarısı’na Samsun PTT Başmüdürlüğü önünde gerçekleştirdikleri eylem ile tepki gösterdi.

Sendika üyeleri adına açıklama yapan Türk Haber Sen Samsun Şube Başkanı Mehmet Tanrıkulu, “PTT Genel Müdürlüğü’nün anonim şirket olması yolunu açan Posta Hizmetleri Kanun Tasarısı incelendiğinde, genel olarak anayasa hükümlerinin yok sayıldığı, kamu yararının gözardı edildiği, yalnızca sermaye kesiminin taleplerinin dikkate alındığı ve eşitlik ilkesinin gözardı edildiği görülmektedir. Tasarıda mevcut çalışanlarımızın görevde yükselme haklarıyla birlikte diğer kazanılmış hakları gasp edilmekte, özelleştirmenin önündeki engeller kaldırılmaktadır." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: