Ptt Evleri Sakinlerinden Çelikcan'a Teşekkür

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "PTT Evleri Şantiyesi içerisinde kurulan Çöp Aktarma İstasyonu geçici bir...

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "PTT Evleri Şantiyesi içerisinde kurulan Çöp Aktarma İstasyonu geçici bir süre için kurulmuştu. Çevreye koku yaymaması için buralar kimyasal ilaçlarla yıkanıyordu. Artık orayı tamamen kaldırdık" dedi.

Merkez ilçe Yüreğir'e bağlı PTT Evleri'nde ikamet eden vatandaşlar, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret ederek, şantiye içerisinde bulunan çöp aktarma istasyonunu kaldırdığı için teşekkür ettiler.

Burada konuşan Çelikcan, vatandaşların istek ve taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, hizmet yaparken vatandaşları üzmemeyi amaçladıklarını söyledi. Çelikcan, "PTT Evleri Şantiyesi içerisinde kurulan Çöp Aktarma İstasyonu geçici bir süre için kurulmuştu. Çevreye koku yaymaması için buralar kimyasal ilaçlarla yıkanıyordu. Artık orayı tamamen kaldırdık. Ama şunu da belirtmekte fayda var. Çöp kokusu ters rüzgar estiği zaman Sofulu Çöplüğünde bulunan arıtma tesisinden de bu bölgeye geliyor. Tespitlerimize göre Üniversitemizin tarım arazisi alanları üzerinde bazı yerlerinde çevreye koku yaydığını belirledik. Bunu da önleminin alınması lazım. Yeni rektörümüzle görüşerek bu sorunun çözümü için uğraşacağız. PTT Evleri bölgemize çöp kokusu sadece bizim aktarma istasyonumuzdan gelmiyordu. Bizim amacımız kötü koku sorununu çözerek vatandaşlarımızın rahat etmesini sağlamaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çelikcan, Yüreğir'de yatırımların artarak devam ettiğini söyleyerek, "Vatandaşımızın parasını çarçur etmeden yerinde yatırımlarla tekrar vatandaşımıza döndürüyoruz. Biz işin reklamında değiliz ama Yüreğirli vatandaşlarımızın da kimin ne yaptığını bilmesi lazım. Biz gelmeden önce yıllık yatırım tutarı 5milyondu. Biz geldik bu yatırımı katlayarak 25 milyona çıkardık. Önümüzdeki sene 30 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra araç filomuzu genişleterek sizlere daha iyi hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz