Ptt Görevlisi, Kurusıkı Silahla İntihara Kalkıştı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde PTT’de posta dağıtım görevlisi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası, sözleşmesinin...

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde PTT’de posta dağıtım görevlisi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası, sözleşmesinin feshedildiğini öğrenince binanın çatısına çıkarak elindeki silahla intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, 8 ay önce Antalya PTT’de üstleri ile tartıştığı gerekçesiyle soruşturma açılan ve Turgutlu’ya tayini çıkan Refik Ö. (48), sözleşmesinin feshedildiği haberini alınca tabancayla Turgutlu PTT binasının çatı katına çıkarak intihara kalkıştı. Polis, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri olay yerinde hazır bekletilirken; Akçakmak yolunun bir kısmı araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Mesai arkadaşlarının ikna çabalarına kulak asmayan Refik Ö., zaman zaman elindeki silahı başına dayayarak, PTT Genel Müdürü ve canlı yayın ekiplerinin gelmemesi halinde intihar edeceğini açıkladı. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, şahısla telefonda yaklaşık 15 dakika süren görüşme yaptı. İkna edilerek aşağı indirilen Refik Ö., daha sonra ifadesi alınmak üzere Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Reklam
Reklam

Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonrasında, Refik Ö.’nün intihara kalkıştığı silahın kurusıkı olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: