PTT, Hakkari Üniversitesi'ne 53 Adet Bilgisayar Hediye Etti

PTT Genel Müdürlüğü, Hakkari Üniversitesi’ne 53 adet masa bilgisayarı, 2 adet yazıcı, 1 adet barkot...

PTT Genel Müdürlüğü, Hakkari Üniversitesi’ne 53 adet masa bilgisayarı, 2 adet yazıcı, 1 adet barkot okuyucu ve 1 adet barkot makinesi hediye etti.

Hakkari Üniversitesi ile PTT Genel Müdürlüğü arasında 27 Eylül 2012 tarihinde Yüksekova Meslek Yüksekokulu bünyesinde 'posta hizmetleri' programının açılması, geliştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla protokol imzalandı. Protokol, sınıfların PTT Genel Müdürlüğü tarafından donatılmasını ve okul öğrencilerinin PTT'de staj yapmalarını öngördü PTT Genel Müdürlüğü, söz konusu protokol çerçevesinde Hakkâri Üniversitesi’ne 53 adet masa bilgisayarı, 2 adet yazıcı, 1 adet barkot okuyucu, 1 adet barkot makinesi hediye etti.

Reklam
Reklam

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, “Bu bilgisayarlar protokolümüzün ilk meyvesidir. Oluşturulacak bilgisayar laboratuvarı öğrencilerimizin eğitimine büyük katkı sağlayacaktır. Ayrınca yapılan protokol ile bölümü okuyan öğrencilerimiz daha donanımlı bir eğitim alacak olup, mezun olduklarında kısa sürede iş sahibi olacaklardır. PTT Genel Müdürümüz Osman Tural’a teşekkür ederim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: