PTT Kuruluşunun 172. Yılını Kutluyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, PTT'nin kuruluşunun 172. yıldönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü İbrahim Cihan ve...

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, PTT'nin kuruluşunun 172. yıldönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü İbrahim Cihan ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Vali Recep Kızılcık, kabulde yaptığı konuşmada, içinde bulunulan dönemin iletişim ve enformasyon çağı olduğunu belirtti. 21. yüzyılın globalleşmesinde iletişimin ve ulaşımın fevkalade büyük katkıları olduğunu anlatan Kızılcık, “Dolayısıyla sizlerde teknolojinin organizasyon kapasitesinin en son çıktılarını kullanarak insanların dünyanın dört bir tarafında irtibat halinde olmalarını, haberleşebilmelerini tesis ediyorsunuz. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum. İnsanlar artık teknoloji çağında yaşadığımız için çok kısa sürede pahada yüksek yükte hafif olan ürünlerini en uzak köşelere ulaştırmak için çok büyük çaba sarf ediyor. Bunu da sizler, sizler gibi bu işte müesseseleşmiş olan şirketler sağlıyorsunuz. İnsanlığın birbiri ile en kısa sürede haberleşmesi ve ürünlerin paylaşılmasında katkı verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

PTT Başmüdürü İbrahim Cihan da müesseselerinin son yıllarda çok etkin bir hale geldiğine dikkat çekti. Cihan, “Önceden yılda 5 bin koli kabul ederken, son zamanlarda bu rakam 25 bin civarına kadar yükseldi." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz