Ptt Manavgat’ı Pullarla Tanıtıyor

Manavgat’ın tanıtımı için PTT Genel Müdürlüğü tarafından 2 milyon pul bastırılarak satışa sunuldu. Manavgat Şelalesi...

Manavgat’ın tanıtımı için PTT Genel Müdürlüğü tarafından 2 milyon pul bastırılarak satışa sunuldu. Manavgat Şelalesi ve Apollon Tapınağı temalı pulların turistler tarafından yurt dışına gönderilecek olan posta kartlarında kullanıyor.

PTT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “PTT Genel Müdürlüğünün geçen yıl bastırmış olduğu turizm konulu Antalya görseli pulların gördüğü ilgi üzerine bu yılda İl genelinde 8 milyon adet daha basıldı. Basımı gerçekleştirilen pullardan 2 milyon adedini Manavgat pulları oluşturmaktadır. Manavgat Şelalesi ve Apollon Tapınağı temalarının işlendiği pullar turistlerimizin yurt dışına göndereceği posta kartlarında kullanılacak. Tanesi 2.20 liradan satışa sunulacak olan pulların yanında Antalya’nın tarihi ve turistik zenginlikleri içerikli 1 milyon adet posta kartı ise ücretsiz olarak verilecek. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyayı dolaşacak olan pulların Manavgat’ın tanıtımında etkili olacağı düşünülmektedir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: