PTT soyguncuları yakalandı

Üsküdar’daki bir PTT şubesini soydukları iddia edilen 2 şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye...

Üsküdar’daki bir PTT şubesini soydukları iddia edilen 2 şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlıların, kuru sıkı tabanca ile PTT şubesinde 2 bin 395 TL gasp ettikleri öğrenildi.
Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’ndeki PTT şubesi 28 Haziran günü saat 15.00 sıralarında silahlı 2 kişi tarafından soyuldu. Kiraladıkları araçla Yavuztürk PTT şusesine gelen Serdar D. (24) kuru sıkı tabanca ile şubeye girerken diğer soyguncu Salih F. (29) de araçta bekledi. PTT şubesinden 2 bin 395 TL gasp ettikleri iddia edilen soyguncular, olay yerinden kaçmayı başardı.
Konuyla ilgili soruşturmada soygunu gerçekleştiren şahısların enişte-kayınço olduğu belirlendi.
Salih F. ve Serdar D., emniyette verdikleri ifade de paraya ihtiyaçları olduğu için bu soygunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Salih F.’nin esnaf olduğu, ifadesinde de “Birikmiş kira borcum vardı, ödeyemiyordum. Bu parayla birikmiş kiramı ödedim.” dediği öğrenildi.
Emniyet müdürlüğünün Gayrettepe yerleşkesindeki Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından şüpheliler, Üsküdar Adliyesi’ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz