PTT şubeleri yenileniyor -PTT Başmüdürü İhsan Afşin: -"Halkımıza daha kaliteli, konforlu vegeniş mekanlarda hizmet verebilmek içinşube yapılanma çalışmalarımız sürüyor. 6ay içinde bütün şubelerimizi yenileyeceğiz"

PTT Başmüdürü İhsan Afşin, halka daha kaliteli, konforlu ve geniş mekanlarda hizmet verebilmek için şube yapılanma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "6

PTT Başmüdürü İhsan Afşin, halka daha kaliteli, konforlu ve geniş mekanlarda hizmet verebilmek için şube yapılanma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "6 ay içinde bütün şubelerimizi yenileyeceğiz" dedi.

Afşin, düzenlediği basın toplantısında, PTT'nin Türkiye'nin en eski ama hiç eskimeyecek kurumlarından biri olduğunu söyledi.

Vatandaşlara posta hizmetlerinin yanısıra kargo ve bankacılık hizmeti de sunduklarını anımsatan Afşin, 177 kuruluşla 200'ün üzerinde protokol imzaladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Afşin, Kayseri'de 65 noktada vatandaşlara hizmet verdiklerini belirterek, "Halkımıza daha kaliteli, konforlu ve geniş mekanlarda hizmet verebilmek için şube yapılanma çalışmalarımız sürüyor. 6 ay içinde bütün şubelerimizi yenileyeceğiz. Bu yenileme çalışmaları sırasında da hizmetlerimizde kesinti olmayacak" dedi.

Kayseri'de aylık 250 bin bankacılık işlemi gerçekleştirdiklerini ve 1.5 milyon gönderiyi alıcısına ulaştırdıklarını dile getiren Afşin, kargoları da kente ulaştığı gün alıcısına teslim ettiklerini anlattı.

Afşin, dünyanın dörtbir yanına kargo hizmeti sunduklarını ifade ederek, fiyatlarının çok cazip olması nedeniyle vatandaşların kurumlarını tercih ettiklerini belirtti.

PTT işyerlerinde emeklilere maaş ödemesi de yapıldığına dikkati çeken Afşin, "Artık, emeklilerimiz gecenin bir yarısı banka önünde maaş kuyruğuna girmiyor. Bütün şubelerimizde emeklilerimize maaş ödemesi yapıyoruz. Bu çerçevede bankacılık alanında önemli bir açığı kapatıyoruz. Kurumumuzdan maaş alan emeklileri kredi verebiliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Afşin, PTTmatik sayısının da 25'e ulaştığını kaydederek, PTT kartların emeklilere dağıtımının başladığını, bu kartlara gelecekte banka kartının özelliği kazandırılması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Havale ücretlerinde Türkiye'nin en cazip kurumu olduklarını vurgulayan Afşin, vatandaşları kurumlarının hizmetlerini denemeye davet etti.

Afşin, gönderilerin güvenliği için binalarda posta kutusu bulundurulması gerektiğine dikkati çekerek, "Dağıtıcımız binada posta kutusu varsa gönderiyi buraya atıyor, yoksa da eğer binanın görevlisi varsa ona teslim etmeye çalışıyor. İkisini de gerçekleştiremezse binanın güvenli bir yerine bırakmak zorunda kalıyor. Bu nedenle binalarda her daire için olmasa bile en azından güvenlik için bir tane posta kutusu bulundurulmalıdır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: