PTT Teşkilatı 173 Yaşında

Elazığ PTT yöneticileri Vali Ömer Faruk Koçak’a ziyarette bulundu.

PTT’nin 173. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen programlar kapsamında Elazığ PTT yöneticileri Vali Ömer Faruk Koçak’ı ziyaret ettiler.

PTT Elazığ Başmüdürü Bedri Evran ve beraberindeki yöneticiler, PTT’nin 173. Kuruluş Yıl Dönümünü kapsamında önce Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

Ardından Vali Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret eden Evran ve beraberindekiler Vali Koçak’a çiçek ve PTT armalı duvar saati takdim ettiler.

Kabulde bir değerlendirme yapan Vali Koçak, “PTT teşkilatı 1840 yılında kurulmuş, Osmanlı’dan bize kalan köklü bir kurumdur. Bugünün benim için ayrıca bir önemi daha var. Bildiğiniz gibi 8 yıla yakın bir süre Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında görev yaptım. Ayrıca Türkiye’nin 1890 yılından beri üyesi olduğu ve kurucusu bulunduğu Uluslararası Telekomünikasyon Birliği’nde (ITU) ülkemizi temsil ettim. PTT Türkiye’nin en eski kurumlarından biridir. Osmanlı’nın bize mirasıdır. PTT insanların haber alma hürriyetlerinin ete kemiğe büründüren bir kuruluştur. Bu vesile ile PTT teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ajans23 / Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: