Ptt'den Anneler Günü'ne Özel İndirim

Manisa PTT Başmüdürü Şerif Kaçmaz, 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü ile ilgili...

Manisa PTT Başmüdürü Şerif Kaçmaz, 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü ile ilgili "Canım Anneciğim" sloganıyla kampanya düzenlediklerini belirterek, kampanya kapsamında gönderilen kargolarda yüzde 10 oranında indirim yapılacağını söyledi.

PTT Genel Müdürlüğü olarak hizmete olan talebin artırılması amacıyla, özel gün ve bayramlarda kampanyalar düzenlediklerini kaydeden Başmüdür Kaçmaz, "Kampanyanın bir diğer amacı da toplumumuzda gün geçtikçe azalan yazma alışkanlığını geliştirmek, bireyin yazarak kendisini ifade etmesine aracı olmaktır. Anneler Günü'ne özel kampanyada, özel baskılı mektup kağıdı ve zarflar ücretsiz olarak vadandaşlarımıza dağıtılacak, sadece posta ücreti alınarak yazılacak olan mektuplar kabul edilecektir.Ayrıca tüm özel günlerde olduğu gibi kampanyadan önceki 5 gün içerisinde postaya verilen kargo, kurye ve küçük paket (Kayıtlı) gönderilerine yüzde 10 " Anneler günü " indirimi uygulanacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz