PTT'den bayram indirimi

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Ptt tarafından hazırlanan tebrik kartları ücretsiz olarak Vatandaşlarımıza verilecek

Elazığ Ptt baş müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Ptt tarafından 18- 24.10.2012 tarihleri arasında Kurban Bayramı ve 172.Kuruluş Yıldönümü" adı altında bir kampanya düzenlendiğini ve bu nedenle, posta ücreti müşteriden tahsil edilmek kaydıyla hazırlanan tebrik kartları ücretsiz olarak Vatandaşlara verlieceği bildirildi.

Kampanya süresi içerisinde vatandaşların postaya verilecek Kurye-Kargo-APG, ve Küçük Paket (Kayıtlı) Gönderilerine % 10 indirim uygulanacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar anılan tarihler arasında Elazığ İl ve İlçelerinde bulunan 34 Ptt şubesinde gönderilerini göndererek bu indirimden yararlanabilecekler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: