Ptt’den "kart Bizden, Göndermesi Sizden" Kampanyası

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından "Kart bizden, göndermesi sizden" konulu kampanya kapsamında, Ramazan Bayramı nedeniyle...

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından "Kart bizden, göndermesi sizden" konulu kampanya kapsamında, Ramazan Bayramı nedeniyle kampanya başlatıldı.

PTT Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, konuyla ilgili olarak yaptığa açıklamada, "9 farklı tasarımda hazırlanan Ramazan Bayramı tebrik kartlarını ücretsiz olarak veriyoruz. Vatandaşlar ise 50 kuruş karşılığında posta bayram tebriklerini postayla gönderebiliyorlar. Sözü edilen kampanya kapsamında kart gönderecek vatandaşların bu kampanyadan yararlanmalarını bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Özkan, PTT olarak ayrıca bayram nedeniyle 13-17 Ağustos tarihleri arasında postaya verilecek kargo, kurye ve kayıtlı küçük paketlerin yüzde 10 indirimli gönderileceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: