PTT'den Kurban Bayramı Kampanyası

Kurban Bayramı nedeniyle hazırlanan tebrik kartlarının posta ücreti tahsil edilmek kaydıyla vatandaşlara ücretsiz verileceği bildirildi.

Kurban Bayramı nedeniyle hazırlanan tebrik kartlarının posta ücreti tahsil edilmek kaydıyla vatandaşlara ücretsiz verileceği bildirildi. Adana PTT Başmüdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, PTT Başmüdür Vekili Cengizhan Kavak, kurulduğu 1840 tarihinden itibaren vatandaşların hizmetindeki Türkiye’nin köklü kurumunun, günümüz rekabet ortamında kendini yenileyerek çağdaş hizmetler ürettiğini belirtti. Sürekli gelişen PTT'nin bir kampanyaya daha imza attığını bildiren Kavak, şunları kaydetti: "Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı nedeniyle genel müdürlüğümüzce hazırlanan tebrik kartları iş yerlerimizde posta ücreti tahsil edilmek kaydıyla tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak verilecektir. Tüm özel günlerde olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi 10-14 Ekim tarihleri arasında postaya verilen kargo, kurye ve kayıtlı küçük paket gönderilerine yüzde 10 indirim uygulanacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: