Ptt'den Kutlama Etkinlikleri

Edirne Selimiye Cami Külliyesi'nin 29 Haziran 2011 tarihinde "UNESCO Dünya Miras Listesi"ne alınması ve 2012...

Edirne Selimiye Cami Külliyesi'nin 29 Haziran 2011 tarihinde "UNESCO Dünya Miras Listesi"ne alınması ve 2012 yılı UNESCO Dünya Kültürel, ve Doğal Mirası Korunması Sözleşmesi'nin kabul edilişinin 40'ncı yılı kutlamaları kapsamında Edirne'de PTT Başmüdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler bugün başlıyor.

PTT Edirne Başmüdürü Aydın Gündüzalp tarafından yapılan açıklamaya göre, UNESCO Dünya Miras Komitesi tarafından Edirne Selimiye Cami Külliyesi'nin 29 Haziran 2011 tarihinde "UNESCO Dünya Miras Listesi"ne alınması ve 2012 yılı UNESCO Dünya Kültürel, ve Doğal Mirası Korunması Sözleşmesi'nin kabul edilişinin 40'ncı yılı etkinlikeri kapsamında; 29- 30 Haziran - 01 Temmuz 2012 tarihlerinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Salonu'nda Edirne Pulları ve Posta Kartları konulu pul sergisi düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Bu etkinlikler kapsamında, PTT Genel Müdürlüğü tarafından Selimiye Cami Külliyesi'nin Dünya Mirasına Kabulünün 1'nci Yıldönümü nedeniyle hazırlanan Özel Gün Damgalı zarf 29 Haziran 2012 tarihinde satışa çıkarılacak. Ayrıca, Edirne PTT Müdürlüğü tarafından Edirne Ticaret ve Sanayi Odası sergi salonunda açılacak gişede isteyen meraklılarına filatelik ürünlerin satışı yapılacak ve yine ilgilenenler için "Selimiye Camii Külliyesi'nin Dünya Mirasına Kabulünün 1'nci Yıldönümü 29 Haziran 2012 Edirne" ibareli özel tarih damgası kullandırılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: