Ptt’nin 172. Kuruluş Yıl Dönümü

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında işlem yaptıran 172....

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında işlem yaptıran 172. müşteriye çeşitli hediyeler verildi. Tören öncesi müşteriyle PTT Başmüdürü arasında kısa bir tartışma yaşanınca müşteri hediyeyi kabul etmek istemedi.

PTT’nin 172. kuruluş yıl dönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. PTT hizmet binasında düzenlenen etkinlikler kapsamında PTT’de işlem yaptıran 172. müşteri Gülizar Döne’ye çeşitli hediyeler verildi. PTT’den havale yaptıran Gülizar Döne, işlemini yaptıktan sonra yetkililer tarafından ağırlanarak kendisine 172. kuruluş yıl dönümü anısına çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Bu arada tören öncesi bina dışına bir süre telefonla konuşan Gülizar Döne, numaratörden numara aldığı esnada PTT Başmüdürü Metin Çakmak’la tartıştı. Döne’nin 172. numarayı almak için dışarıda bilerek beklediğini savunan Metin Çakmak, numarayı vermek istemedi. Bir süre müşteriyle tartışan Çakmak, daha sonra 172. numarayı vermek zorunda kaldı. Gişede işlemini bitiren Gülizar Döne, kendisine verilmek istenen hediyeleri almak istemedi. Kendisinin hediye için dışarıda beklemediğini iddia eden Döne, telefonla konuştuğunu ve görüşmeyi bitirdikten sonra işlem yapmak için numara aldığını söyledi. Döne’yi ikna etmeye çalışan Metin Çakmak ise, yanlış anlaşıldığını ve konunun kendisiyle alakalı olmadığını söyleyip müşteriyi hediyeyi alması için ikna etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz