PTT'nin Kuruluşunun 172. Yıl Dönümü Kutlanıyor

PTT'nin kuruluşunun 172. yıl dönümü Artvin'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

PTT'nin kuruluşunun 172. yıl dönümü Artvin'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Artvin PTT Başmüdür Vekili Celal Yıldırım, kutlamalar kapsamında beraberindeki Artvin PTT Başmüdür Vekili Celal Yıldırım, İşletme ve Teknik Birimler Müdür Vekili Musa Ayık, İdari ve Mali Birimler Müdür Vekili Halit Yılmaz, Artvin PTT Merkez Müdürü Zafer Demirçelik ve kurum çalışanları ile birlikte Artvin Valiliği binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Artvin PTT Merkez Müdürlüğü'nde devam eden etkinliklerde, gişelerinden 172. sırada işlem yaptıranlara, Yıldırım tarafından PTT Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan pul albümü ile çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, teşkilatın 172 yıllık tecrübenin verdiği güvenle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini çağdaş, güvenli, süratli ve verimli bir şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olduğunu belirtti.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: