PTT'nin Kuruluşunun 172'nci Yıl Dönümü

PTT Kütahya Başmüdürlüğü heyeti, PTT'nin kuruluşunun 172'nci yıl dönümü dolayısıyla Vali Kenan Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

PTT Kütahya Başmüdürlüğü heyeti, PTT'nin kuruluşunun 172'nci yıl dönümü dolayısıyla Vali Kenan Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Çiftçi, kabulünde yaptığı konuşmada, iletişimin çok önemli olduğunu söyledi.

İnsanların geçmişte birbirleriyle iletişim kurmak için farklı yöntemler denediğini belirten Çiftçi, şöyle konuştu:

"Günümüzde iletişim alanında çok büyük gelişmeler oldu. Geçmişte her topluluğun kendisine ait bir iletişimi olmuş. Tarihe baktığımızda çeşitli iletişim şekilleri oluşmuştur. Günümüzde iletişim çağın modeli oldu ve ciddi gelişme gösterdi. İletişim ve ulaştırma hakikaten günümüzde çok önemli. Mektup nostaljisini de herkesin yaşamasını arzu ediyorum. Eskiden yapılan mektuplaşmalar günümüzde halen saklanmaktadır ve bu da bir nostaljidir."

Reklam
Reklam

Ziyarette, PTT Baş Müdür Vekili Mustafa Çetin, müdür yardımcıları ve bazı çalışanlar hazır bulundu.

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: