PTYB, Edirne'de Çalıştay Düzenleyecek

Profesyonel Turizm Yöneticileri Birliği (PYTB), Edirne'de çalıştay düzenleyecek.

Profesyonel Turizm Yöneticileri Birliği (PYTB), Edirne'de çalıştay düzenleyecek.

PTYB Genel Başkanı Umut Çakırhan, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne'de 6-7 Kasım'da düzenleyecekleri çalıştayda Türk turizmcilerin Balkan ülkelerinden gelecek turizmcilerle buluşacağını belirtti.

Ekmekçizade Ahmetpaşa Kervansarayı'nda düzenlenecek çalıştayda Türkiye'nin önde gelen turizmcilerinin turizm programları ve yatırımları için rapor ve önerilerini yetkililerle paylaşacaklarını ifade eden Çakırhan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Çalıştay sonunda yazılacak olan sonuç bildirisinde yer alan maddeler tek tek ele alınacak ve konunun uzmanları tarafından imza edilecek. Sonuç bildirisinin ardından değerlendirme toplantısı yaparak gelişmeleri izleyeceğiz. Edirne'nin turizm kişiliğinin oluşması temel amacımız. 'Turizmin En İyileri 2012' ödüllerinin de sahiplerini bulacağı çalıştaya, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılmasını bekliyoruz."

Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: