PÜİS Şanlıurfa’da toplandı

PÜİS Şanlıurfa’da yüzü aşkın bayi ile bir araya geldi. Bayilerin sorunlarını dinledi. Peki nedir PÜİS?

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Merkezi tarafından sektörün sorunlarını dinlemek ve yerinde çözümler üretmek amacıyla bayilerin de katılımıyla geniş çaplı bir toplantı düzenledi.

Şanlıurfa Akgöl Otel’de 14.30-17.30 saatleri arasında gerçekleştirilen bayi toplantısında, bayilerin gündemindeki önemli konular masaya yatırıldı.

Toplantıya PÜİS Genel Başkanı Muhsin Alkan, Başkan Yardımcısı İmran Okumuş, Genel Sekreter Güner Yenigün, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Gül, ve yüzü aşkın bayi katıldı.

Reklam
Reklam

Genel Başkan Muhsin Alkan’ın konuşması ile başlayan toplantıda PÜİS’in neler yaptığı ve işlevinin ne olduğu konusu üzerinde duruldu. Muhsin Alkan, PÜİS’ten önceki dönemde bir tekelleşmenin olduğunu PÜİS ile birlikte şartların daha da yumuşadığını ve bayilerin daha da rahatladığını, istediği gibi çalışmaya başlayabildiğini dile getirdi.

Ardından sözü devralan Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Gül sorunların analizini yaparak çözümler üzerinde yoğunlaştı.

Toplantının son kısmına ise soru-cevap şeklinde devam edildi. Genel Sekreter Güner Yenigün, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Gül, bayilerden gelen sorunları ve soruları dinledi. İlk ağızdan çözüm önerilerini dile getirdi. Bayilerin proje ve fikir önerileri not alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz