Pul Sergisi Devecihan’da Açıldı

PTT Edirne Başmüdürlüğü tarafından düzenlenen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Devecihan...

PTT Edirne Başmüdürlüğü tarafından düzenlenen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Devecihan sergi salonunda, pul sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Pul sergisi açılışına, Edirne Valisi Hasan Duruer, Belediye Başkan Yardımcısı, Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, İl Jandarma Alay komutanı Selman Kömürcü, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şaban Arda ve İmam Hatip ortaokulu öğrencileri katıldı.

Pul sergisinin açılış konuşmasını yapan PTT Edirne Başmüdürü Aydın Gündüzalp, her yıl olduğu gibi bu yılda pul sergisini açtıklarını dile getirerek, pul sergisini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiklerini ifade etti. Gündüzalp, 22 Nisan ile 24 Nisan arasında 3 gün boyunca serginin açık olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Edirne Valisi Hasan Duruer de pul biriktirmenin güzel bir alışkanlık olduğunu belirterek, “Keşke bu güzel alışkınları çocuklarımıza kazandırabilsek. Türkiye’de bildiğim kadarıyla en büyük pul koleksiyonlarından biri var. Mehmet Edip Ağaoğulları’na ait çok güzel bir pul koleksiyonu, Edirne’yi yüz akı ile temsil eden birisi olduğunu söyleyebilirim. Serginin açılmasında hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çocuklarımızın da böyle güzel alışkanlıkları kazanmasını temenni ediyorum” dedi.

Sergiyi Vali Hasan Duruer’in öncülüğünde öğrenciler kurdelesini keserek açılışı gerçekleşti. Vali Hasan Duruer sergide bulunan pullara ilgi göstererek tek tek gezdi. Ayrıca sergiye katılan öğrencilere PTT Edirne Başmüdürlüğü tarafından kitap hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: