Pülümür'de Seçim Güvenliği Toplantısı

TUNCELİ (AA) - Pülümür ilçesinde 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlere ilişkin güvenlik toplantısı yapıldığı bildirildi.

Pülümür ilçesinde 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlere ilişkin güvenlik toplantısı yapıldığı bildirildi. Pülümür Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kaymakam Mekan Çeviren başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Ali Akar, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Çam, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Kemal Can, İlçe Özel İdaresi Müdür Vekili Şevket Tanık, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nurali Özdemir ve İlçe Nüfus Müdür Vekili Songül Tekin Yıldız'ın katıldığı belirtildi. Çeviren, Türkiye'de olduğu gibi Pülümür'de de huzurlu bir seçim dönemi geçirmeyi arzu ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Toplantıda, seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılmasının temini, seçimden önce, seçim günü ve seçim sonrası alınacak önlemler ve koordinasyonun sağlanması, siyasi partilerin ve adayların yasalar çerçevesinde siyasi faaliyetlerini özgürce yapmalarını sağlayacak ortamın temini, seçimlerin adil, tarafsız, şeffaf bir biçimde gerçekleştirilmesi, halkın hür iradesinin devlet yönetimine ve karar mekanizmalarına yansıtılması için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: