Pupa, Yeni Apple Yetkili Satış Noktasını Samsun'da Açıyor

Pupa, Samsun Piazza AVM’de yeni bir Apple Yetkili Satış Noktası açacağını duyurdu.Pupa, Samsun’daki alışveriş tutkunlarına...

Pupa, Samsun Piazza AVM’de yeni bir Apple Yetkili Satış Noktası açacağını duyurdu.

Pupa, Samsun’daki alışveriş tutkunlarına Apple’ın yenilikçi ürün ve çözümlerini öğrenmek ve tecrübe etmek adına yepyeni bir mekan sunmayı hedefliyor. Yeni açılacak mağazada her tür Mac, iPad, iPhone ve iPod ürünleri ile aksesuarları yer alacak.

Pupa, 15 Haziran 2013’te açacağı yeni mağazasında, müşterilerine açılışa özel birçok cazip teklif ve promosyon sunmaya hazırlanıyor. iPad Mini 599 TL (16 GB+WiFİ), Retina Ekranlı iPad 999 TL’den (16 GB + WiFi ), MacBook Pro 13” 1.999 TL’den (i5 2.5 GHz, 4GB, 500GB, HDGrap,SD) ve MacBook Air 13” 1.999 TL’den (i5 1.8 GHz, 4GB, 128GB Flash, HDGrap) satışa sunulacak.

Reklam
Reklam

Samsun’daki yeni APR olan Pupa Piazza’da bilgili uzmanlar ziyaretçilere Apple ürünleri hakkında yardımcı olacak ve ziyaretçilerin tüm sorularını yanıtlayacak. Mağaza, yenilikçi dizaynı, deneyimli ve alanında uzman ekibiyle tüm ziyaretçilerin unutulmaz bir Apple deneyimi yaşamasını sağlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: