Pursaklar Belediyesi 12 bin vatandaşı sinema ve tiyatroya götürdü

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, geçen yıl 12 bin kişiyi sinema ve tiyatroya götürdü. Pursaklar Belediyesi Halkla...

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, geçen yıl 12 bin kişiyi sinema ve tiyatroya götürdü.

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 2011 yılı faaliyet raporunu açıkladı. Raporda bir yıl içerisinde 12 bin kişinin vizyondaki filmlere ve tiyatroya götürüldüğü belirtildi. Bir yıl içerisinde çok sayıda organizasyona imza atan müdürlük, 'Haydi Komşular Pikniğe' kampanyası düzenleyerek, komşular arasındaki bağı güçlendirmek; Engelliler Haftası’nda birçok vatandaşla piknik yaparak engelleri birlikte aşmak; sinema ve tiyatro etkinlikleri ile de kültürel zenginliklere katkıda bulunmak amacıyla faaliyet yaptı.

Reklam
Reklam

Pursaklar Belediyesi’nin başlatmış olduğu 'Haydi Komşular Pikniğe' organizasyonunda bin 370 kişi pikniğe götürüldü. Vizyondaki filmlere, aralarında öğrencilerin de bulunduğu toplam 2 bin 510 kişi, Devlet Tiyatrosu ve Başkent Tiyatrolarına bin 895, Saray Kültür Merkezi’ndeki tiyatro etkinliklerine de 7 bin kişi katıldı.

5. Dedeler Neneler İkinci Bahara Koşuyor spor etkinliğine bin 500 kişi katıldı. Yarışma sonucu dereceye girenler torunları ile birlikte Kızılcahamam’a tatile gönderildi. Ayrıca 380 kişinin çeşitli illere cenaze ve nakil işlemi gerçekleştirildi.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 2011 yılı içerisinde çok sayıda Pursaklarlı vatandaşı gezilere götürdü. Bunlar arasında 'Hz. Mevlana’nın 738. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'ne 200 kişi, 'Pursaklar Belediyesi Kültür Gezileri Programı' içerisinde Konya, İstanbul, Çanakkale, Aksaray, Kocaeli, Bursa, Alanya, Giresun, Kastamonu, Nevşehir, Urfa, İzmit gibi çok sayıda ile bin 180 kişi götürüldü.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, sosyal belediyecilikte ilkleri hayata geçirerek hizmetlerini sürdürdüklerini belirtti. Çetin, “Dedeler Nineler 2.Bahara Koşuyor yarışmaları düzenledik. Çok sayıda hemşehrimizi sinemaya, tiyatroya götürdük. Türkü ve şiir geceleri düzenledik. Hemşehrilerimizi çeşitli illere götürerek, oralardaki tarihi ve kültürü yakından görmelerini sağladık. Müdürlüğümüz çok güzel faaliyet yapıyor. Hepsine teşekkür ediyor, hemşehrilerimiz için daha çok çalışarak başarılı olmayı temenni ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: