Pursaklar'da belediye ekiplerinin kar mesaisi devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yoğun geçen kar mesaisinde cedde, sokak ve kaldırımlardaki karları temizliyor.Yurt...

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yoğun geçen kar mesaisinde cedde, sokak ve kaldırımlardaki karları temizliyor.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, geride kar ve buz yığınları bırakarak günlük hayatı olumsuz etkiledi. Aralarında Ankara’nın da bulunduğu büyük şehirlerde kar sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Ankara’da kar yağışının etkili olduğu yerlerden biri de Pursaklar’dı. Pursaklar Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçe genelinde çok sayıda iş makinesi ve personel ile kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. İşçiler, kaldırımlardaki buz ve kar kalıntılarını temizlerken, iş makineleri ile de cadde ve sokaklardaki karlar temizleniyor. Buradaki karlar, belediyenin kamyonları ile şehir dışına taşınıyor. Böylece, yoğun bir çalışma içine giren ekipler, ilçe genelindeki cadde ve sokakları temizleyerek vatandaşların mağdur olmamasını sağlıyor.

Reklam
Reklam

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de güzel bir kış mevsimi geçirmek istediklerini belirterek, çalışmaların aksamadan devam ettiğini söyledi. Başkan Çetin, “Arkadaşlarımız iş makineleri ile cadde ve sokaklardaki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ayrıca, kaldırımlardaki buz kalıntıları da temizleniyor. Hemşehrilerimizin mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz