Pursaklar'da 'Cuma Pazarı' Projesinde Sona Gelindi

Pursaklar Belediyesi İmar Müdürlüğünün prestij projelerinden biri olan 'Tevfik İleri Pazar Alanı ve İş Merkezi'...

Pursaklar Belediyesi İmar Müdürlüğünün prestij projelerinden biri olan 'Tevfik İleri Pazar Alanı ve İş Merkezi' projesinde sona gelindi. Hijyen kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan proje yılsonunda hizmete açılacak. 13 bin metre karelik alan üzerine inşa edilen büyük projeyi hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız veren Pursaklar Belediyesi, pazar alanı çalışmasında büyük bir yol kat ederek sona yaklaştı. İçerisinde 125 araçlık kapalı otoparkın da yer alacağı proje kapsamında, sportif ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı fitness salonu, sinema, poliklinik ve kafeteryalar vatandaşların hizmetinde olacak.

Reklam
Reklam

Pursaklar'da yaşayanların huzur ve mutluluğu için hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin: "Hemşehrilerimize temiz ve sağlıklı pazar alanları yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce 3 adet semt pazarı projesini tamamlayarak hemşehrilerimizin kullanımına açtık.” dedi. Cuma Pazarı projesinin de 2012 yılında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyleyen Başkan Çetin, "Hemşehrilerimize yeni ve çok amaçlı bir pazar alanının temelleri atmanın müjdesini vermiştik. Şimdi de bu projenin bitme aşamasında olduğunun ve kısa sürede hizmete sunacağımızın müjdesini veriyoruz. Hemşehrilerimizin hizmetin sunduğumuz her bir proje bizi mutlu ediyor. Şehircilikte, sosyal belediyecilikte çığır açan bir belediyeyiz." dedi.

Semt pazarlarının düzenli hale getirilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olan Pursaklar Belediyesi, daha önce de ilçe sınırlarında bulunan Salı Pazarı, Saray Pazarı ve Ayyıldız Pazar alanı olmak üzere, üç adet semt pazarını kullanıma açmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: