Pursaklar’da eğitime büyük destek

Pursaklar Belediyesi, yaklaşık 16 milyon öğrencinin dersbaşı yaptığı yeni eğitim-öğretim döneminde, örnek davranışıyla ilçedeki 16...

Pursaklar Belediyesi, yaklaşık 16 milyon öğrencinin dersbaşı yaptığı yeni eğitim-öğretim döneminde, örnek davranışıyla ilçedeki 16 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı.
Pursaklar Kaymakamı Salih Bıçak, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ertuğrul ve şube müdürlerinden hediyelerini alan öğrenciler, heyecanlı anlar yaşadılar. Kitapları hükümetten alan öğrenciler kırtasiyelerini de Pursaklar Belediyesi’nden almanın heyecanını birlikte yaşadı.
Pursaklar Belediyesi, 'Kırtasiyeler Bizden Okumak Sizden' sloganı ile başlatmış olduğu eğitime destek kampanyalarını, her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürüyor. 6 defter, 6 kalem, kalemtıraş ve silgiden oluşan kırtasiye yardımı ile öğrencilerin yüzleri güldürülürken, geçim sıkıntısı çeken velilerin bütçelerine de katkı sağlanmış oldu.
Birçok okulu gezen Kaymakam Salih Bıçak, Başkan Selçuk Çetin ve Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ertuğrul, öğrencilere ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dilediler. Başkan Çetin, “Hükümet, kitapları ücretsiz temin ederek öğrenci velilerini büyük bir yükten kurtardı. Biz de belediye olarak öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyacını karşılayarak onlara destek olmaya çalışıyoruz. Senelerdir öğrencilerimizin defterinden kalemine, kalemtıraşından silgisine kadar gerekli kırtasiye ihtiyacını karşılıyoruz. Okuma alışkanlığı kazandırmak için yapmış olduğumuz kampanyalarla da çocuklarımıza kitaplar hediye ediyoruz. Çocuklarımıza bilimi, sporu, sanatı, kültürümüzü sevdirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Okuyan, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren bir nesil oluşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz