Pursaklar'da Erdemli Gençlik Kulübü Gençlerin Sorununa Çözüm Üretecek

Ankara Pursaklar Belediyesi gençlerin problemlerine çözüm bulmak ve ahlaklı insanlar yetiştirmek üzere Erdemli Gençlik Kulübü...

Ankara Pursaklar Belediyesi gençlerin problemlerine çözüm bulmak ve ahlaklı insanlar yetiştirmek üzere Erdemli Gençlik Kulübü kurdu. Kulüp, gençlerin ortak problemlerini tespit etmek ve bunlara çözüm üretmek adına faaliyete başladı.

Yalnızlaşma, bireyselleşme, ilgisizlik, iletişimsizlik, sorumluluktan kaçma gibi ortak problemleri olan gençleri bu durumdan kurtarmak için kolları sıvayan Pursaklar Belediyesi, üyelik kayıtlarını başlattı. Erdemli Gençlik Kulübü, temel ilkelerini adab-ı muaşeret kuralları çerçevesinde hayata yön verme, inançlı, sosyal sorumluluk bilinci gelişmiş, vicdan sahibi, zamanı ve hayatı planlı yaşayabilen gençler yetiştirmek olarak belirledi.

Reklam
Reklam

Gençlerin hayatına değer katmak, eğitimlerine yönelik plan ve organizasyonlar düzenlemek, çevre ve topluma karşı duyarlı ve ahlaklı gençler yetiştirmek vizyonu ile yola çıkan Erdemli Gençlik Kulübü, iki grup halinde programlarını yürütüyor. Yürütülen programların birinci grubu 10 ila 13 yaş aralığını, ikinci grup ise 14 ila 17 yaş aralığını kapsıyor. Kayıt yaptırmak isteyen gençler, Pursaklar Yunus Emre Caddesi, Çağlayan Sokak, No:5’teki Kültür Merkezi’ne başvurabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: