Pursaklar’da parklar aydınlanıyor

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarındaki birçok parkın ışıklandırma direklerini yenileyerek, parkları...

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarındaki birçok parkın ışıklandırma direklerini yenileyerek, parkları aydınlatıyor. Ekipler, aralarında Emek Koşu Yolu Parkı, Adnan Menderes Parkı, Necip Fazıl Parkı olmak üzere birçok parkın aydınlatma direklerini yeniledi. Böylelikle parkların ışıklandırma sistemi üst seviyeye çıkmış oldu.
Vatandaşlar gündüz vakti parklarda eğlenerek, dinlenerek zaman geçirdikleri gibi akşamleyin geç saatlerde de buralarda bulunmak, dinlenmek, eğlenmek, zaman geçirmek istiyor. Bazı çalışan aileler hem akşam saatlerinde yürüyüş yapmak hem de çocuklarını parklardaki oyun gruplarıyla buluşturmayı talep ediyor.
Bu nedenle parklardaki aydınlatma sisteminin yeterli olması gerektiğini vurgulayan Başkan Selçuk Çetin, "Parklarımızı aydınlatıyoruz. Çocuklarımız akşam karanlığında parklardaki ışıklandırma sonucu buralarda rahat rahat oynayabilecek, velilerimiz de yürüyüşlerini, sporlarını rahat bir şekilde yapabilecek." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz