Pursaklar’da Yoğun Kar Mesaisi Var

Ankara Pursaklar Belediyesi ekipleri yoğun kar mesaisini sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü 276 personel ve çok...

Ankara Pursaklar Belediyesi ekipleri yoğun kar mesaisini sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü 276 personel ve çok sayıda iş makinesi ile çalışmalarını hızlandırdı.

Tüm yurdu etkisini altına alan soğuk ve karlı hava Pursaklar’ı da beyaza bürüdü. Belediye ekipleri ise herhangi bir olumsuzluğa karşı teyakkuzda bekliyor. Ankara’da, hafta başında başlayan yoğun kar yağışı yüksek yerlerde etkisini hissettirdi. Ankara’nın rakımı yüksek ilçelerinden biri olan Pursaklar da beyaza büründü. Belediye ekipleri de kar küreme araçları ile birlikte anında müdahale için gece gündüz mesaideydi.

Reklam
Reklam

Çok sayıda ekip ve ekipmanla hazırlıklı olan Pursaklar Belediyesi, kar yağışı nedeniyle ulaşımın ve günlük yaşamın olumsuz etkilenmesine karşı sabahın ilk saatlerinde öncelikle kaldırımlardaki kar küreme işini yürüttü. Kar küreme ve tuzlama araçları ise gece boyunca cadde ve sokakları tuzladı. Pursaklar Belediyesi kış koşulları ile mücadelede halkın mağdur olmaması için çok sayıda ekip ve araç ile kış sınavından başarılı bir şekilde geçmeyi planlıyor. Araç filosunu güçlendiren belediye, 7/24 mesaiye devam edecek.

Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kaldırımlardaki karların temizlenmesi noktasında duyarlılık göstererek personele yardım eden esnafa teşekkür etti. Başkan Çetin, kışa hazırlıklı olduklarını belirterek: “Araç filomuzu güçlendirdik. Kış mevsimine hazırız. İnşallah bu yıl ‘anında müdahale’ ile kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Bizlere yardımcı olan tüm hemşerilerime, esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: