QPR – Chelsea maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te ekrana geliyor

İngiltere Premier Ligi lideri Chelsea bu hafta QPR deplasmanına konuk olacak. Loftus Road Stadı’nda oynanacak QPR – Chelsea maçı canlı yayınla Lig Tv 3’ten izlenebilecek. 

İngiltere Premier Ligi’nde futbol heyecanı QPR – Chelsea maçıyla devam ediyor. Premier Lig lideri Chelsea, alt sıralardan kurtulmaya çabalayan QPR takımına konuk oluyor. QPR – Chelsea maçını izlemek isteyenler, canlı yayınla Lig Tv 3’ten izleyebilecek. 12 Nisan Pazar günü Loftus Road Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15:30’da başlayacak. Maçta hakem Andre Marriner düdük çalacak.

Premier Lig’de en yakın rakibi Arsenal’den bir maç eksiği olan ve 7 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Chelsea adım adım şampiyonluğa ilerliyor. Son haftalarda çok iyi bir form tutan ve mağlubiyet yüzü görmeyen Jose Mourinho’nun öğrencileri, QPR engelini de geçmek amacında. Geçen hafta Stoke City’i 2-1 mağlup eden Chelsea’de moraller yerinde.

Reklam
Reklam

18.sırada 26 puanı bulunan Queens Park Rangers ise son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Küme düşmeme mücadelesi veren QPR, West Brom ve Aston Villa deplasmanlarından 4 puanla döndü.

İki takım arasında ilk yarıda oynanan maçı Chelsea 2-1 kazanmıştı.

QPR – CHELSEA

STAT: Loftus Road

TARİH: 12 Nisan Pazar

SAAT: 15:30

YAYIN: Lig Tv 3

QPR: Green; Traore, Onuoha, Caulker, Hill; Phillips, Sandro, Barton, Kranjcar; Austin, Zamora

CHELSEA: Courtois; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Matic, Fabregas, Oscar; Willian, Hazard, Remy