Quaresma gerçeği ortaya çıktı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Quaresma ile ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken konuyla ilgili gerçeğin başka olduğu ortaya çıktı.

Quaresma'nın sezon başında Beşiktaş ile görüşmesinin ardından Elif isiminde bir menajerin de görüşmelere dahil olduğu Beşiktaş Yönetimi'nin bu isimi devreden çıkararak Quaresma ile anlaştığı bildirildi.

İki menajere para ödemek istemeyen yönetimin bu hamlesinden sonra dışarıda kalan menajerin Fenerbahçe'ye "Quaresma'ya 3.5 milyon Euro verirseniz, size getiririm" diye teklifte bulunduğu öğrenilirken durumdan habersiz olan Quaresma yaşanan bu süreci sert tepki ile karşılayarak "Beşiktaş'tan başka kulüpten oynamam" ifadeleri ile reddettiği ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın mejaneri Rui Costa da Aziz Yıldırım'ı yalanyalan bir açıklama yaptı;

'QUARESMA, FENERBAHÇE'DE ASLA OYNAYAMAZ!'

"Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Bu konu hakkında da hiç bir fikrim yok. Bin tane ajans var ve herkes herkesi birbirine öneriyor. Biz oyuncumuzu kimseye önermedik ve Quaresma, Fenerbahçe'de asla oynayamaz. Ne Fenerbahçe'ye ne de başka hiçbir kulübe gidemez. Ricardo, Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynayacaktır. Aziz yıldırım, böyle bir şey söylediyse bunda kesin bir problem vardır. Ricardo Beşiktaş'ın oyuncusudur. Beşiktaş'ın oyuncusu olarak kalacaktır." ifadelerini kullandı. (Haber 1903)

Anahtar Kelimeler: