Quaresma'da kritik hafta

Quaresma için geri sayıma geçen Sarı-Kırmızılılar mutlu sona yakın.

Samet Aybaba'nın, "Menaceri transfer görüşmeleri yapıyor" dediği Quaresma için geri sayıma geçen Sarı-Kırmızılılar mutlu sona yakın.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sarı-Kırmızılı cephede transfer düğümleri bir bir çözülmeye başladı. Beşiktaş'la ipleri koparma noktasına gelen Ricardo Quaresma için de bekleyiş söz konusu. Siyah-Beyazlı ekibin teknik patronu Samet Aybaba'nın, "Kendisi kampa katılacak. Ancak menaceri transfer görüşmeleri yapıyor. Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir karar vereceğiz" dediği Portekizli futbolcunun Galatasaray'a transferine artık an meselesi gözüyle bakılıyor. Kulübe yakın kaynaklar, bu bomba transferin önümüzdeki hafta içerisinde netleşmesinin beklendiğini belirtirken, büyük ihtimalle bonservis konusunda da tarafların anlaşmasına gerek kalmayacak. Zira Galatasaray Yönetimi, yıldız futbolcunun Beşiktaş'tan alacaklarına karşılık bonservisini almasını bekliyor.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 3 milyon Euro
Böylece Sarı-Kırmızılılar'a Q7'yi ikna etmek yetecek. Quaresma da Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı Florya'ya gelmeye dünden razı. Galatasaray'ın bu oyuncu için gözden çıkardığı yıllık ücret ise 3 milyon Euro civarında.

Anahtar Kelimeler: