Quaresma'dan tarihe geçen gol

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki Lokomotiv Moskova maçına yedek başlayan Ricardo Quaresma ikinci yarıda Olcay'ın yerine oyuna girdi ve 58. dakikada attığı harika golle siyah-beyazlıları 1-0 öne geçirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa karşısında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Ersan Adem Gülüm ile birlikte yine aynı maçta ikinci yarıda görev yapan Gökhan Töre ve Jose Sosa'yı ilk 11'de sahaya sürdü.

Geçen sezon gördüğü kırmızı kart nedeniyle grupta ilk 3 maçta görev yapamayan Olcay Şahan'a da ilk 11'de yer veren Güneş, Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'yı ise yedek bekletti.

Olcay Şahan ilk yarıda etkisiz bir futbol sergiledi. Şenol Güneş kötü oynayan Olcay'ı devre arasında oyundan alarak Quaresma'yı sahaya sürdü. Portekizli yıldız 58. dakikada Lokomotiv'in kilidini kıran golü attı. Gökhan Töre'nin ortasında defanstan seken topu göğsüyle kontrol eden Q17 sol ayağıyla harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Reklam
Reklam
[Maçtan kareler-![Beşiktaş-Lokomotiv Moskova maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2124876/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-lokomotiv-moskova-macindan-kareler-155269-myspor)

Beşiktaş formasıyla Avrupa Kupaları'ndaki 8. golünü atan Quaresma, Beşiktaş tarihinin Avrupa Kupalarında en golcü 5 oyuncusu arasına girdi.