"Adana yamaç paraşütünde de iddialı olacak"

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın yamaç paraşütünde de iddialı olacağını söyledi.Adana Havacılık Kulübü...

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın yamaç paraşütünde de iddialı olacağını söyledi.

Adana Havacılık Kulübü Başkanı Güner Akkaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret ederek, yamaç paraşütçülerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Türkiye’nin en genç yamaç paraşütçüsü ünvanına sahip 15 yaşındaki oğlu Hamza Akkaya ve yamaç paraşütçüsü Dr. Danış Aygün ile Aldırmaz’ı ziyaret eden Güner Akkaya, “Sizlerin sayesinde 30 gencimiz yamaç paraşütü yapıyor. Desteklerinizle 2 yıldır da yamaç paraşütü şenliği yapıyoruz. Son yaptığımız çok geniş katılımlı oldu. Sporcularımız her yıl artıyor. İki takım kurduk. Artık Türkiye’de ve yurt dışında Adana adına yarışacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

15 yaşındaki Hamza Akkaya’nın Türkiye’nin en genç yamaç paraşütçüsü olduğunu ve artık yarışmalara katılacağını belirten Güner Akkaya, genç sporcunun Büyükşehir Belediyesi adına yarışmalara katılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, sporculara destek olmaktan mutluluk duyduklarını ve bunu görev olarak kabul ettiklerini kaydetti.

Yapılan işin Adana’nın tanıtımı adına önemli olduğunun altını çizen Aldırmaz, “Ortada bir başarı varsa bu hepimize ait. Her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Güner Akkaya, ziyarette Başkan Vekili Aldırmaz’a desteklerinden dolayı bir de plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz