"Aile Ortamı Ile Iş Ortamı Birbirinden Ayrı Tutulmalı"

Kişisel Gelişim Uzmanı Erdal Şenetiler, iş ortamının işte, aile ortamının aile içinde oluşturulması ve bunların...

Kişisel Gelişim Uzmanı Erdal Şenetiler, iş ortamının işte, aile ortamının aile içinde oluşturulması ve bunların birbirleriyle karıştırılmaması gerektiğini söyledi.

Erzurum Aşkale Müftülüğü, 'Aile için iletişim' konulu konferans düzenledi. Aşkale Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, açış konuşmasında; İslam dininin insanlara hoşgörülü olmayı, onların kusurlarını araştırmamasını emrettiğinden bahsederek, Allah’ın övgüsüne mazhar olabilmek için insanın öfkesini yenmesi gerektiğini savundu.

Seminere konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Uzmanı Erdal Şenetiler ise aile değerlerinin ikinci planda tutulmasının sakıncalarından bahsetti. Günümüzde eşlerin birbirlerine ve çocuklarına daha çok zaman ayırmaları, iş ortamının işte, aile ortamının aile içinde oluşturulması gerektiği ve bunların birbirlerine karıştırılmaması gerektiğini savunan Şenetiler, "Erkek eve geldiğinde televizyon başına geçmeden önce evdekilere hal hatır sormalı, çocuklarıyla ilgilenmeli, ailece bir arada yemek yenmeli, problemlerin çocukların yanında değil, eşlerin kendi aralarında halletmesi gerekir." dedi.

Reklam
Reklam

Evde bulunan internetin zararlarından da bahseden Şenetiler, "İnternetin evde ebeveyn tarafından kontrol altına alınması gerekir. Böylece internetin zararlarından çocukları uzak tutmuş oluruz." diye konuştu.

Konferansa katılan Aşkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İlçe Müdürü Zafer Şener, programdan çok etkilendiğini, bu tür programların sık sık yapılmasının; aile hayatında huzursuzlukların bertaraf edilmesi ve topluma faydalı bireylerin bireylerin yetişmesine vesile olacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: