"Akil Insanlar Toplumun Her Kesimini Yansıtıyor"

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, terör sorunun çözümünü halka anlatmak için oluşturulan Akil İnsanlar...

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, terör sorunun çözümünü halka anlatmak için oluşturulan Akil İnsanlar Komisyonu’nun toplumdaki ayrılıkları ortadan kaldıracağını söyledi. Kıyıklık, "Akil insanlar çok ses getiriyor. Çünkü Akil İnsanlar Komisyonu’na bakıldığında toplumun her kesimini yansıtan kişiler var. Herkes kendisinden bir şeyler bulacak. Böylelikle toplumdaki ayrılıkları da ortadan kaldırmış oluyorsunuz." dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Moral FM’de Selahaddin Kocaaslan’ın sunduğu Sabah Gündemi programına konuk oldu. Türkiye’nin yıllarca terör yüzünden çok fazla zaman kaybettiğini kaydeden Kıyıklık, "Bu sorun bizim dostluğumuzu, kardeşliğimizi, mallarımızı, canlarımızı ve ahlakımızı götürdü. Bizi dış ülkelere daha ağımlı hale getirdi. Korku ve sıkıntıdan kurtuluyorsunuz. Bu ne kadar güzel bir şey. Bence sis kalkınca her taraf güzelce göründü." diye konuştu. AK Parti İstanbul Milletvekili Kıyıklık, terör sorununun çözümünün toplum nezdindeki etkisi hakkında şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Gerginlik insanın devamlı taşıyabileceği bir yük değildir. İnsan devamlı huzur ister. Bu terör ve ortaya çıkan bazı sorunlar yüzünden her 2 tarafta yorulmuştu. Halk da yorulmuştu. Ayrıca ailelerde çok büyük yıkımlar olmuştu. Şimdi yeni bir süreçle insanların gözlerinin içindeki mutluluğu görebiliyoruz. Güzel bir süreç oldu. Orada yüzde 90’ın üzerinde bu işten memnuniyet var. Yakın zamanda başbakanımızda uzun bir gezi yapacak. Cumhurbaşkanımızın oradaki halka tavrı ve diğer siyasetçilerimizin tavrı ile bir bayram havası var."

"CHP İÇİN SÖYLENENLERİN YANLIŞ OLMADIĞINI ANLADI"

"Muhalefetin bu süreçteki tavrı hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusuna Kıyıklık, şöyle cevap verdi:

"Biz tabi ki CHP’yi idare edecek insanlar değiliz. Onlar kendi kendilerini idare edecekler. CHP aslında kuruluşunda çok ciddi sıkıntılarla kurulmuş bir parti. Bu yüzden her zaman aynı sıkıntı ortaya çıkıyor. CHP ve diğer partilerde de toplumu çok iyi tartabilen kişiler olduğunu düşünüyorum. Mesela Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Gülseren Onanç Hanım’da bu isimlerden birisi. Beyanatı çok önemliydi. Her halde toplum bunu çok iyi algılamıştır. CHP’de ne aramak için geldiğini ve ne bulduğunu çok iyi ifade ediyor. CHP için söylenenlerin yanlış olmadığını anladı."

Reklam
Reklam

AK PARTİ GELENEĞİNDE ÇOK İYİ BİR TEŞKİLATLANMA VAR

Yerel seçimler öncesinde AK Parti’nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Kıyıklık, “Bizi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğimiz teşkilat yapımızdır. Sloganımız şudur: Seçim yapıldığı günün ertesinde yeni seçim başlar.” diyerek şunları kaydetti:

"Diğer partilere tiyo vermek için söylemiyorum ama AK Parti geleneğinde çok iyi bir teşkilatlanma vardır. Bizim sürekli güncellenen bir teşkilatlanma yapımız var. Üyelerimiz sandıkta oy veren herkesle tanışıyorlar. Bizi anlatıyorlar. Belediyelerimiz çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Zaten AK Partili belediyelerde diğer belediyeler arasındaki fark çok iyi görünüyor. Biz gelecek nesiller için seçim yapıyoruz. Spor, okuma, bilgi, halkın kendi örf ve adetlerinin devamıyla ilgili, engellilerle ilgili çalışmalarımız her gün oluyor. Bir de halkın nabzını devamlı yokluyoruz. Nere ne yaptık, neler iyi karşılandı, nelerde problem var konusunu çok iyi çalışıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımız gelene kadar belediyelerde halk için masa yoktu. Zaten halk içeride çalışanların ne yaptığını görmüyordu. Şimdi her yer açık.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: