"atatürk Ve Çocuk" Konulu Karma Resim Sergisi Açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aydın Belediyesi, Özel İlk Umutlar Kreşi...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aydın Belediyesi, Özel İlk Umutlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi, Era Sanat Atölyesi Ressam ve Kursiyerleri ile serbest sanatçıların katılımıyla "Atatürk ve Çocuk" konulu karma resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen açılışa Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Meclis üyesi Altan Güney, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışını Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Özel İlk Umutlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi 3 yaş örencileri Yağız Yirmibeş, Asutay Turgut ve Belinay Kahya ile birlikte yaptı.

Reklam
Reklam

Özel İlk Umutlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin yaptığı resimler ile Era Sanat Atölyesi ressam ve kursiyerleri ile birlikte serbest sanatçıların resimlerinin yer aldığı sergi yoğun ilgi gördü.

Açılış sonrası sergiyi gezen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu resimler hakkında bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: