"Atay gibi 100 tanesini cebimden çıkartırım"

CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz ile AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay arasındaki restleşme devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz ve AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay arasındaki sular durulmak bilmiyor. İlk olarak Kalınomuz'un Atay'a siyah perde göndermesi ile başlayan atışma, Atay'ın Kalınomuz adına alınmış tren, otobüs ve uçak bileti hediyesi ile devam etmişti.

Kalınomuz yaptığı basın açıklamasında AK Partili Atay'a yüklenerek, "Delikanlılık yapıp, hediye ettikleri ve ücretlerinin ödendiğini söyledikleri 74 liralık uçak biletinin parasını ödememişler. Atay gibi 100 tane siyasetçiyi cebimden çıkartırım" dedi.

Reklam
Reklam

Barkan Kalınomuz, “Sadık Atay’ın göndermiş olduğu kargo’nun içinde, anlımızın akıyla dokuz buçuk yıl isimli kitapçık göndermiş bana. Emeklisini ezen, gencini döven, köylüsünü azarlayan, şehidine keriz diyen, terör elebaşına sayın diyen, sahte belge düzenlemekten dosyaları bulunan, kalpazanlıktan dosyaları bulunan ve Türkiye’yi yolsuzluk ve yoksulluk bataklığına sürükleyen, Amerika’nın Büyük Ortadoğu projesine eş başkanlık yapan, Amerika’nın jandarmalığını yapan, Atatürk’ün İlke ve Devrimlerini hiçe sayan bir AKP hükümetinin, anlımızın akıyla diye gönderdiği bu kitapçık olsa olsa yumurta akı olur. Bu nedenle bu kitapçığı gözleriniz önünde çöpe atıyorum. Bizim bu kitabı okumaya ihtiyacımız yok” dedi.

AK Parti İl Başkanı Sadık Atay’ın kendisine uçak bileti gönderdiğini ve biletin parasını ödemediklerini iddia eden Kalınomuz “ 15 Kasım tarihli bu uçak biletinin parası ödenmemiş. Bu kişiler halka yalan söyledikleri gibi bana da yalan söylemişler. Uçak biletinin fiyatı 74 TL fakat bunu da delikanlılık yapıp ödememişler. Parası ödenmeyen, uyduruk uçak biletini de çöpe atıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Sadık Atay’ın gönderdiği tren bileti hakkında açıklama yapan Kalınomuz; Devlet Demiryollarına giderek saatte 120 km hızla giden trenin olup olmadığını soran ve ‘hayır bizde öyle bir tren yok’ cevabı aldığında şoke olduğunu belirtti. Kalınomuz “ Kaç km hızla gideni var dedim, bazen 40 yapıyor dedi. Teknolojiden bihaber olan Sayın AKP İl Başkanına saatte 120 km hızla giden bir tren bulamaz isek, bozuşuruz. Atay’ın hesabına göre İzmir’e varış saatimiz 50 dakika, benim hesaplarıma göre trenle gidersek 2 saat 50 dakika” ifadelerini kullandı.

Denizli Belediyesinin yapmış olduğu battı çıktılar ve Denizli Belediyesi hakkınla bilinmeyenleri basına fotoğraflar ve belgelerle açıklayacağını belirten Kalınomuz; Sadık Atay’ın almış olduğu otobüs bileti ile Denizliye gideceğini söyledi.

BEN SENİN GİBİ 100 TANE SİYASEYÇİYİ CEBİMDE SALLARIM

Kalınomuz “ benim basın açıklaması yaparken önemle üzerinde durduğum konulardan birisi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adnan Menderes’in idamına alkış tutup tutmadığı meselesidir. Adnan Menderes’in idamı için, Sayın İsmet İnönü’nün ne kadar çaba sarf ettiğine ilişkin TSK’nın arşivinde bulunan mektubu okudum. Fakat basın açıklamasın da bu konuya hiç deyinmemiş. Eğer yalancı değilsen, eğer iftiracı değilsen bana bu konuyla ilgili bir belge göstermeli. Benim gösterdiğim belge karşısında eş bir belge göstermeliler. Camiler ahır diyorlar ben belgesini gösterdim karşılık belgesi halen gösterilemedi. O yüzen ben bir siyah perde yolladım diye çocukça 3 tane bilet koyup hatta bir tanesinin parası ödenmeyen uyduruk bileti koyarak bu zarfı bana göndermekle beni halt edeceğini zannediyorsa yanılıyor. Ben onun gibi 100 tane siyasetçiyi cebimde sallarım. ” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: