"azimli Çocuk" Kartepe'de Sahnelendi

Nurşen Yerlikaya'nın yazıp Kadir Gültekin'in yönettiği, "Azimli Çocuk" adlı çocuk oyunu Acısu Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Nurşen Yerlikaya'nın yazıp Kadir Gültekin'in yönettiği, "Azimli Çocuk" adlı çocuk oyunu Acısu Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Kartepe Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çocuk tiyatro oyunları ile miniklere hem tiyatro sevgisini aşılıyor hem güldürürken hem de eğitmeye devam ediyor. Her hafta ilçenin farklı bir noktasında sahne alan çocuk tiyatrolarına bu hafta sonu da Acısu Kültür Merkezi'nde, "Azimli Çocuk" adlı çocuk oyunu ile Kartepeli minikler neşeli bir gün geçirme imkanı buldular.

Reklam
Reklam

Çocukların ilgiyle izlediği oyunda Hakan, tutumsuz, çok yaramaz ve zengin bir çocuktur. Canan ise tutumlu ve çalışkan bir çocuktur. Bir gün, "Akıllı pampam" adında bir tavşan kitaplardan çıkarak Hakan'ı doğru yola getirerek ona tutumluluğu ve düzenli olmayı ayrıca şımarık davranışlarından vazgeçirmeyi deneyecektir. Bu konuda ki gayreti müzikli oyun eşliğinde çocuklara başarı bir sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz