"Başarmanın şartı, kendinizle alakalı alanda bir irade koymanız"

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, "Başarmanın şartı, kendinizle alakalı olan alanda bir...

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, "Başarmanın şartı, kendinizle alakalı olan alanda bir irade koymanız ve bu iradeyi sürdürülebilir kılmanız konusunda göstereceğiniz gayrette saklı." dedi.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademi Kulübü tarafından 'Yaşadığınız İl Nasıl Yönetiliyor' programı çerçevesinde öğrencilerle buluşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, mesleki deneyim ve tecrübelerini paylaştı.

"BAŞARININ SIRRI İRADE KOYMAKTIR"
Karanfil, mesleki tecrübelerinden bahsederken, “Günümüzde her konuda olduğu gibi eskiye nazaran daha hızlı bir yarış var ve sizler de şu an bu yarışın içerisinde, hatta tam merkezindesiniz. Başarmanın şartı, kendinizle alakalı olan alanda bir irade koymanız ve bu iradeyi sürdürülebilir kılmanız konusunda göstereceğiniz gayrette saklı. Sizlerin gençler olarak bir yol haritanızın olması gerekiyor. En başta bilmeniz gereken ise her mesleğin önemli ve zor olduğu. Her mesleğin kendine has problemleri, handikapları vardır. Ama sizler yaptığınız işi severek yapıyor ve bu konuda bir irade ortaya koyabiliyorsanız, bir gün mutlaka başarının da mimarı olacaksınız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz