"Bir çocuk binbir gelecek” projesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara spor malzemesi dağıtıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından gerçekleştirilen bir programla Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara spor malzemesi dağıtıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından yürütülen “Bir Çocuk Binbir Gelecek” projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara spor malzemesi dağıtımı yapılması amacıyla bir program gerçekleştirildi.

Programa Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, “Bir Çocuk Binbir Gelecek” projesi ile temel amacın toplumun dezavantajlı kesimlerindeki çocuklara ulaşarak onların sosyal ve sportif gelişmelerine katkı sağlamak olduğunu belirtti. Acar, proje kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sevgi Evleri’nde kalan ve tekvandoya başlayan 60 çocuğa spor malzemesi dağıtılacağını söyledi.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ise konuşmasında projeye destek sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını, geleceğin tekvando şampiyonlarının bu çocuklardan çıkacağına inandığını söyledi.

Programda daha sonra tekvando eğitimi alan çocuklar bir gösteri sundular.

Gösterinin ardından projeye katkı sağlayanlara plaketleri verildi.

Projeye destek olan Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin’e plaketini Vali Muammer Erol verdi.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: