"Bir kitap bin umut"

Bir Fidan Bin Umut Derneği tarafından "Bir Kitap Bin Umut" projesi başlattı.

Bir Fidan Bin Umut Derneği tarafından "Bir Kitap Bin Umut" projesi başlattı. Proje kapsamında bugünden itibaren Kırıkkale Üniversitesi Fakültelerinde stantlar açılacak ve 10-18 yaş arası gençlerin okuyabileceği türde her türlü kitap toplanacaktır.

STANTLAR ÜÇ GÜN AÇIK KALACAK

Bir Fidan Bin Umut Derneği Üniversite kolu tarafından başlatılan kampanya Çocuklara yönelik olan proje kapsamında bugünden itibaren Kırıkkale Üniversitesi Fakültelerinde stant açılacak. Dernek yetkililerinden yapılan açıklamada,‘’ Derneğimiz üniversite kolu ile birlikte çocuklarımız için Kırıkkale Üniversitesi Fakültelerinde 3 gün stant açacağız. Daha sonra Mili Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak seçilen kardeş okullara dağıtacağız’’diye konuştular. Üniversiteden ve Kırıkkale’den yoğun ilgi beklediklerini belirtilen Dernek yetkilileri kampanya ya duyarsız kalınmaması için her vatandaşı bilgilendirmeye devam ediyorlar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: