"Etli pilav günü" yapıldı

Anadolu Alevi Bektaşi Kültürünü Tanıtma ve Yayma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen"Etli Pilav Günü" gerçekleştirdi.

Harput Devlet Hastanesi yanında bulunan kapalı pazar alanında yapılan programa Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Anadolu Alevi Bektaşi Kültürünü Tanıtma ve Yayma Derneği Başkanı Ali Çoban, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çoban, “Millet olarak üzerimizde çok büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunlara gelmeyelim, kardeşliğimizi bozmayalım” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’da konuşmasında “Hepimiz bir Allah’ın kuluyuz, kim ne yaparsa yapsın bu kardeşlik bozulmayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Programda daha sonra Dernek Başkanı Ali Çoban tarafından Vali Muammer Erol’a plaket takdimi yer aldı.

Vali Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından vatandaşlara etli pilav ikramı ile süren program Elazığlı Sanatçı Abdullah Şekeroğlu’nun gösterisi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: