"Gerekli Desteği Alırsak, Uluslararası Pazarlarda Başarılı Tanıtım Yaparız"

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) bünyesinde kurulan Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu...

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) bünyesinde kurulan Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Ekonomi Bakanlığı ve ilgili diğer bakanlıkların desteğiyle ürünlerin ulusal ve uluslararası pazarlarda tanıtımını başarıyla yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Tiryakioğlu ve beraberindeki heyet, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever’in makamında ziyaret etti. Grup çalışmaları hakkında Sever’e bilgi veren Tiryakioğlu, destek istedi. Tiryakioğlu, "Tanıtım grupları ve benzeri oluşumların devlet kurumlarıyla birlikte hareket etmesi, kurumların desteğini alması hedeflenen sonuçlara ulaşılması açısından büyük önem taşımaktadır. Ekonomi Bakanlığımız ve ilgili diğer bakanlıklarımızın destekleriyle ulusal ve uluslararası pazarlarda ürünlerimizin tanıtımını başarıyla yapacağımıza, Türkiye’nin dünya ülkeleri arasındaki bilinirliliği ve güvenirliliğini arttıracağımıza inanıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Sever de tanıtım guruplarının sektörlerin gelişmesi, markaların oluşması ve Türkiye’nin dış pazarlarda en iyi şekilde temsil edilebilmesinde önemli rol oynadığını, her türlü desteği de vereceklerini belirti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: