"İskenderun’da aile hekimliği uygulaması başarılı"

İskenderun Sağlık Grup Başkanı Dr. Yavuz Selim Yıkıcı, sağlık konusunda her zaman halkın hizmetinde olduklarını...

İskenderun Sağlık Grup Başkanı Dr. Yavuz Selim Yıkıcı, sağlık konusunda her zaman halkın hizmetinde olduklarını söyledi. İskenderun’da aile hekimliği uygulamasının başarılı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Yıkıcı, “Evlere kadar giden doktorlarımız hastalarımızı tedavi etmek için çaba sarf ediyor.” ifadesini kullandı.
Hatay Aile Hekimleri Derneği yönetim kurulu üyeleri İskenderun Sağlık Grup Başkanı Yavuz Selim Yıkıcı’ya derneğe katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.
İskenderun Sağlık Grup Başkanı Yıkıcı’yı makamında ziyaret eden Hatay Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Kıymacı, Yönetim kurulu üyeleri Dr. Fevzi Kömürcü, Dr. Yılmaz Karataş, Dr. Ziya Bülbül, Dr. Veli Uzunçay ve Dr. Cihan Gün derneğe katkılarından ötürü teşekkür ettiler.
Dernek Başkanı Dr. Muzaffer Kıymacı, “Meslektaşımız olan Yavuz Selim Yıkıcı, görev yaptığı sürece her zaman bizlerin yanında olmuş ve bizlere destek vermiştir. Her zaman sağlık çalışanlarının sorunları ile birebir ilgilenen, aynı zamanda derneğimizin sosyal aktivitelerine de katılan, bu bağlamda çıkartılan dergimizin de aynı zamanda editörlüğünü de yaptığı için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu bağlamda derneğe katkılarından ötürü plaket vermeyi uygun gördük" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz